Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland – Andreea Jidovu, colega noastra cu parul colorat

echipa suport smartbill

Colega noastra Andreea este fata cu parul colorat si blandete in privire, este zambetul luminos care iti intampina privirea si un om de incredere in echipa de suport. Mereu dornica sa ajute, este acel om pe care te bucuri sa il ai in preajma. Noua ne este foarte draga si ne bucuram mult ca ne-a ales.

Aceasta este povestea ei.

Numele meu este Andreea J, iar colegii imi spun J (evident, prescurtarea numelui de familie). Ma pot descrie ca fiind o persoana deschisa, emotiva, sociabila, prietenoasa, empatica, amabila si de ce nu, amuzanta.

Imi plac provocarile, sa invat in permanenta lucruri noi, sa ies din zona de confort, sa ma autodepasesc. Imi place foarte mult marea pentru senzatia de libertate pe care o simt cand ajung pe malul ei (dar sigur nu ma refer la perioadele foarte aglomerate). Visez ca la un moment dat sa ajung pe o insula pustie si sa petrec ceva timp acolo, linistita, cu oamenii dragi mie si catelul. Imi place sa cant (desi sunt afona), sa urmaresc seriale (aici am o lista destul de lunga de preferinte), sa ascult muzica si de curand mi-am dat seama ca ador sa fac cumparaturi online. Lucrurile pe care nu le inteleg sunt minciuna, grandomania, invidia, fuga de responsabilitate si ar mai fi cateva. Hmmm…si cam atat despre mine. 🙂 

M-am alaturat echipei de suport tehnic in iunie 2018 si de atunci consider SmartBill ca fiind a doua casa. Am intalnit oameni frumosi, amabili, prietenosi, intotdeauna am putut conta pe suportul lor profesional si bineinteles, personal (la nevoie).  In tot acest timp am invatat lucruri noi, am inteles ca fiecare situatie complexa/dificila este o provocare pentru mine, pentru evolutia mea in cadrul echipei.

In acest moment imi lipsesc colegii, atmosfera de la lucru, glumitele pe care le faceam intre noi, muzica de „inviorare” pe care o ascultam dimineata, pauzele de masa in care ieseam cu colegii sa luam o gura de aer, veselia din birou de la finalul zilei. Pe scurt, imi este dor de ceea ce inseamna fiecare dintre ei pentru mine.

Multumim Andreea pentru ca ne-ai ales! 🙂

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *