Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Cum se pregatesc magazinele online pentru Black Friday?

Prima mea afacere - Magazine online BF

Proiectul Prima mea afacere vine in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Invitata noastra din saptamana aceasta a fost Laura Sardescu, de la neakaisa.ro, magazin online care comercializeaza produse sanitare. Am vorbit in special despre cum se pregatesc ei pentru Black Friday.

Printre intrebarile adresate invitatei noastre amintim:

  • Cine este nea Kaisa? Care este povestea voastra?
  • Care sunt 5 sfaturi pe care le-ai da unui antreprenor la inceput de drum care tocmai ce si-a deschis un magazin online? Ce trebuie sa faca sa isi creasca magazinul?
  • Care sunt cele mai importante lectii pe care le-ati învatat despre Black Friday? Ce functioneaza?
  • Cum colaboreaza magazinele online in perioada aceasta cu furnizorii sau firmele de curierat? Cum preintampinati problemele?
  • Cum faceți fata in perioada Black Friday, in zona de Customer Care, pentru a asigura aceeași calitate a serviciilor?
  • Aveti mai multe retururi dupa Black Friday decat în timpul anului?
  • Daca ai avea sansa se redenumesti conceptul de “Black Friday”, in stilul autohton al lui nea Kaisa, cum l-ai reboteza?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

La urmatoarea discutie vorbim despre Conditii si oportunitati de business in Romania Ne vedem marti, 2 noiembrie cu Tudor Malearov, de la keysfin.com.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza programul nostru de facturare online sau cel de gestiune si vezi cum poate SmartBill sa te ajute sa iti digitalizezi afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *