Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Granturi pentru domeniul agro-alimentar

Granturi agro-alimentar

Proiectul Prima mea afacere este menit sa vina in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Saptamana aceasta am continuat discutiile din cadrul mini-seriei Surse de finantare europene si guvernamentale. Invitatul nostru a fost Sebastian Dan, consultant si fondator al VRSD Consulting, care ne-a oferit informatii utile si interesante despre granturile din domeniul agro-alimentar.

Printre intrebarile adresate invitatului amintim:

  • Care este scopul acestor granturi?
  • Cui se adreseaza?
  • Care sunt conditiile de accesare a fondurilor?
  • Care sunt cheltuielile eligibile?
  • Care este suma ce poate fi imprumutata?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie va avea loc in iunie si se va concentra asupra Masurii 4.1.1 – Investitii in activitati productive, ce urmeaza sa fie lansata in urmatoarea perioada. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.

Vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *