Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland: George – zambetul de la capatul firului

SmartBill testimonial

George lucreaza in departamentul de suport tehnic al SmartBill si este unul dintre cei mai veseli colegi pe care ii avem. Intotdeauna cu zambetul pe buze, George are mereu o vorba buna pentru fiecare dintre noi, ne ajuta atunci cand avem nevoie si se implica in tot ce facem.

Pentru ca tocmai s-a casatorit, noi am vrea sa ii uram inca o data „Casa de piatra” si multi ani sanatosi si fericiti alaturi de jumatatea sa. George, te iubim foarte mult! ??

Un aspect foarte important pentru mine este acela ca vin cu drag si bucurie la munca, nu ma trezesc cu gandul: Aoleu, azi iar merg la munca”, nu stau o zi intreaga gandindu-ma ca „Timpul trece greu, etc. Cred ca am trecut cu totii, cel putin o data, prin experienta asta si nu este deloc placuta, nu ne ajuta deloc si e cazul sa facem o schimbare.Ma bucur nespus de mult sa fac parte din aceasta echipa sau, cum mai simt eu sa spun, familie.

George SmartBill

Lucrez in cadrul departamentului de suport si imi place foarte mult ceea ce fac. Fiecare zi este o provocare, fiecare interactiune cu un client este o provocare, fiecare situatie a unui client este o provocare pentru ca acestea sunt diferite, te scot din zona de confort si esti pus in situatia de a cauta si de a oferi cele mai bune solutii/raspunsuri, iar aceasta cautare ne ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam.

George SmartBill

In tot acest timp, de cand lucrez la SmartBill, am invatat in permanenta, mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare si am crescut foarte mult profesional. De asemenea, m-am dezvoltat foarte mult si din punct de vedere personal: am invatat sa am incredere in mine, sa fiu pozitiv, sa fiu responsabil, sa am rabdare, sa fiu calm, iar lista continua.

Echipa este minunata, unita, cu oameni extraordinari, care contribuie enorm la bucuria mea de a veni la serviciu, iar munca pe care o depui nu intarzie sa fie rasplatita, liderii acestei companii fiind, de asemenea, oameni extraordinari, echilibrati si cu o viziune incredibila, cu multa grija si respect atat fata de utilizatorii ce folosesc aplicatia, cat si fata de angajatii companiei.

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *