Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – 10 intrebari ale antreprenorilor despre banii din firma

Prima mea afacere

Proiectul Prima mea afacere vine in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Invitata noastra din saptamana aceasta a fost Delia Mircea, fondatoarea si coordonatorul editorial contzilla.ro, una dintre cele mai populare surse de informare pentru contabilii din Romania. Delia este economist certificat ACCA, cu experienta de 15 ani in companii romanesti, dar si in companii multinationale.

Printre intrebarile adresate invitatei noastre amintim:

  • Ce responsabilitati au antreprenorii in ceea ce priveste firmele pe care le administreaza, din perspectiva contabilitatii, dar si a altor obligatii legale? 
  • Cum poti scoate banii din firma? Sub ce forma si cu ce cost?
  • Cum poti sa introduci bani in firma atunci cand ai un deficit de numerar?
  • Cum stabilesti preturile pentru produsele pe care le comercializezi? Ce ar trebui sa stii, ce pret mentionezi in contracte – cu sau fara TVA?
  • Atunci cand faci achizitii de bunuri pe firma, cum iti influenteaza acestea profitul?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie este despre pregatirea magazinelor online pentru sarbatori – Ai un magazin online: cum te pregatesti pentru Craciun? Ne vedem marti, 7 decembrie impreuna cu Ioana Rahau, de la Cate-n luna si-n stele – Kids Concept Store.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *