Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Fonduri nerambursabile pentru antreprenori

Proiectul Prima mea afacere este menit sa vina in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Saptamana aceasta am vorbit despre fonduri nerambursabile cu Sebastian Dan, consultant si fondator al VRSD Consulting, cu o experienta de peste 15 ani in atragerea de fonduri europene pentru mediul public si privat. Sebastian a gestionat proiecte diverse, de la dezvoltarea de intreprinderi mici si mijlocii, pana la dezvoltare regionala, turism, dezvoltare rurala, educatie, TIC sau energie si mediu.

Printre intrebarile adresate invitatului amintim:

  • Care sunt principalele tipuri de fonduri europene si guvernamentale disponibile in urmatoarea perioada?
  • Care sunt conditiile de eligibilitate pentru a accesa fonduri europene în acest moment? Care sunt industriile cu cele mai mari sanse de castig?
  • Care este costul real pentru companii al fondurilor europene nerambursabile?
  • S-a anuntat reluarea Start-up nation. Care sunt conditiile de eligibilitate, cum aplicam pentru aceste fonduri, ce trebuie sa stim?
  • Cum ii sfatuiesti pe antreprenorii din Romania care isi doresc sa acceseze fonduri europene sau guvernamentale sa procedeze? Care ar fi pasii de urmat?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie va fi despre Provocarile digitalizarii si impactul e-Factura asupra afacerilor. Pe data de 12 aprilie ii avem invitati pe Vladimir Aninoiu si Raluca Baldea de la Deloitte. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.

Vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *