Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Inceputul in business, sfaturi si perspective

Robert Bumbac

Saptamana aceasta la Prima mea afacere l-am avut invitat pe Robert Bumbac, lector universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si coordonator al Societatii antreprenoriale studentesti din ASE Bucuresti – SAS.

Robert Bumbac este implicat activ intr-o serie de evenimente de educatie antreprenoriala si ne-a impartasit din experienta acumulata in urma numeroaselor interactiuni cu tinerii antreprenori, aflati la inceput de drum in business.

Iata care au fost intrebarile adresate invitatului nostru:

  • Esti implicat în diverse actiuni ce se desfasoara in lumea antreprenoriatului. Ce ai spune ca au in comun antreprenorii?
  • La inceput de drum in antreprenoriat, unul dintre cele mai provocatoare aspecte este de a stabili ce este de facut, care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgem. La ce sa fim atenti? Ce sa evitam si ce sa facem neaparat?
  • Care este opinita ta: Slow start vs. All-in? Care sunt riscurile si avantajele? De ce factori depinde cum te lansezi in business?
  • Care sunt principalii indicatori de business?
  • Cum stim cand sa crestem investitia? Pe care dintre indicatorii mentionati mai devreme ne bazam, pentru a lua astfel de decizii de dezvoltare a business-ului?
  • Care ai spune ca este cea mai frecvent intalnita greseala in cresterea unui business?
  • Ce sfaturi ai pentru antreprenorii la inceput de drum?

Te asteptam la urmatoarea discutie live, care va avea loc marti dimineata, 13 aprilie 2021, incepand cu 10h30. Il avem alaturi de noi pe Adrian Dragomir si discutam despre Antreprenoriat in 2021 – tendinte, provocari, inspiratie.

Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Daca nu te-ai inscris inca, o poti face accesand pagina evenimentului Prima mea afacere.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *