Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Ce mai e nou in infiintarea unei firme?

Prima mea afacere

Proiectul Prima mea afacere a revenit. Am avut marti primul episod din noua serie, iar invitata noastra a fost Madalina Pruteanu, co-fondator FirmeON, companie specializata in servicii de infiintare si modificare a firmelor.

Absolventa a universitatii The Berlin School of Economics and Law, Madalina a co-fondat FirmeON din dorinta de a-i ajuta pe antreprenorii la inceput de drum sa isi aleaga forma de organizare potrivita activitatii pe care intentioneaza sa o desfasoare si sa isi infiinteze firma rapid si conform cu cerintele legale. Prin serviciile oferite, FirmeON ii ajuta pe antreprenori sa castige timp si sa devina mai eficienti.

Printre intrebarile adresate Madalinei amintim:

  • Cat de greu este sa iti infiintezi o firma in Romania in 2021?
  • Care sunt diferentele de procedura a infiintarii între PFA si SRL?
  • Ce a schimbat pandemia, ce s-a digitalizat, cum s-a simplificat procesul de o infiintare a unei firme?
  • La ce trebuie sa fie atent un antreprenor care isi doreste sa se ocupe sigur de infiintarea firmei? Sau, altfel spus, care sunt cele mai frecvente erori?
  • In ce situatie este nevoie sa facem modificări ale unei firme si cum se realizeaza acestea?
  • Care sunt costurile de infiintare a unei firme (diverse forme de organizare)?
  • Din perspectiva de co-fondatoare a unei companii în dezvoltare: ce sfaturi ai pentru antreprenorii la inceput de drum?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie este despre Autorizatiile de mediu – ce trebuie sa stim? Il avem alaturi de noi, marti 12 octombrie pe Bogdan Dragomir, consultant de mediu.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza programul nostru de facturare online sau cel de gestiune si vezi cum poate SmartBill sa te ajute sa iti digitalizezi afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *