Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Mozaic antreprenorial: discutii pe bune cu 7 antreprenori

Prima mea afacere

Saptamana aceasta la Prima mea afacere am avut invitati 7 antreprenori aflati la prima lor afacere. Impreuna am discutat despre provocarile si satisfactiile pe care le-au avut din momentul in care s-au hotarat sa mearga pe drumul antreprenoriatului.

Iata mai jos cei 7 antreprenori invitati:

  • Ancuta Dinu – fondator si designer floral la Coloristique Creative Flowers, iubeste florile si arta florala si incearca sa aduca bucurie si emotie prin flori, intr-un mod original si creativ. Isi doreste sa transforme evenimente importante din viata oamenilor in momente memorabile, de care ei sa isi aminteasca cu drag.
  • Claudiu Cioara – detine Roundnet Romania. Inginer in telecomunicatii conform studiilor, programator de profesie si iubitor al sporturilor, Claudiu este antreprenor in devenire si fondatorul roundnet.ro, entitatea de coordonare nationala pentru roundnet si distribuitor autorizat al echipamentului de joc Spikeball in Romania.
  • Patricia Nacu – creatoarea Napy Boom, o talentata adolescenta, testeaza piata cu acest model de business ca un veritabil antreprenor. Pornind de la pasiunea fata de arta si motivata de iubirea pentru oameni si frumos, Patty da viata si personalitate pieselor vestimentare prin pictura. Pe Patricia o puteti gasi si pe Instagram.
  • Bogdan Iuga – cofondator SeApp.ro platforma de achizitii publice, Bogdan este convins ca doar prin implicarea cat mai multor antreprenori in contracte si parteneriate publice, ne vom recastiga increderea in sfera de interes a investitiilor publice.
  • Mariuta Zidaru – programator de profesie, Mariuta a lansat o serie de cursuri pentru copii si adolescenti in cadrul Zibomit Academy, unde copiii invata concepte din programare cu ajutorul diferitelor personaje, animatii si exercitii practice.
  • Bogdan Dragomir – a dezvoltat Adebo Duo Cons in urma cu peste 7 ani si ofera organizatiilor consultanta legislativa de mediu, axata pe oferirea de solutii eficiente la problemele de mediu actuale.
  • Irina Pancu – fondatoarea Dileika – o afacere de familie, romano-greceasca. Irina produce ulei de masline extra virgin bio in Grecia, iar mai apoi il vinde online pe propria platforma uleibiomasline.eu catre publicul din Romania.

Intrebarile adresate celor 7 invitati au fost:

  • Ce activitate desfasori?
  • Ce te-a motivat sa alegi acest domeniu?
  • Ce provocari ai intampinat de cand te-ai lansat in afaceri?
  • Cum te-a afectat pandemia?
  • Care sunt cele mai valoroase lectii pe care le-ai invatat din antreprenoriat?
  • Ce planuri de viitor ai? Cum ti-ai dori sa arate afacerea ta peste 5 ani?
  • Ce sfat ai pentru cei care cocheteaza cu ideea de antreprenoriat dar nu au gasit inca inspiratia sau curajul necesare?

Daca ai ratat live-ul nostru te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei, o poti face pe canalul nostru de Youtube.

Aceasta a fost ultima discutie din seria Prima mea afacere. Daca vrei sa te tinem la curent cu viitoarele editii te poti inscrie pe pagina evenimentului Prima mea afacere.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *