Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Programele SmartBill

Retrospectiva anului 2022 la SmartBill

SmartBill 2022

La finalul unui an dificil din multe puncte de vedere, respiram. Am dus la bun sfarsit multe proiecte, diferite si interesante, ne-am sustinut, am invatat, am crescut. 2022 ne-a schimbat viata, demonstrandu-ne tuturor, inca o data, cat de vulnerabili suntem si cat de puternici in acelasi timp, cat de inselatoare sunt certitudinile si cat de imprevizibila poate fi ziua de maine. Anul ce se incheie in curand ne lasa mai tristi, mai ingandurati, mai nesiguri, dar poate mai sinceri si determinati.

Mediul de business din Romania este la randul lui in continua transformare, cu atat mai mult acum, cand totul se schimba cu atata repeziciune. Antreprenorii au fost nevoiti sa faca fata de-a lungul anului 2022 numeroaselor provocari cu impact direct asupra activitatilor comerciale, fluxului de numerar, obligatiilor declarative si de plata si economiei in general.

Privind inapoi, ne luam ramas-bun de la un an complicat, dar pe parcursul caruia am dezvoltat proiecte variate, ne-am implicat in actiuni de caritate, am facut noi lansari de produs si ne-am bucurat de 15 ani de existenta.

Pe scurt, iata ce am realizat in 2022:

Am dezvoltat in continuare produsele SmartBill

Poate ca cea mai importanta lansare de produs a anului 2022 o reprezinta integrarea cu e-Factura, sistemul national de facturare electronica. Astfel, antreprenorii care sunt obligati sa utilizeze e-Factura conform prevederilor legislative din acest an au inclusa aceasta integrare in abonamentul lor SmartBill. In plus, este important de mentionat faptul ca nu toate integrarile sunt la fel: daca standardul impus de autoritati nu este respectat intocmai, acest fapt poate duce la neacceptarea facturii transmise de catre validatorul ANAF si chiar la penalizari, in viitor. 

La SmartBill am organizat o serie de webinarii pe aceasta tema, in cadrul carora participantii au putut adresa in timp real intrebari invitatilor nostri.

Articolul e-Factura: cand, cine, cum – raspunsuri la intrebari a venit in urma numarului mare de intrebari venite din partea audientei noastre in cadrul discutiilor live.

De asemenea, am publicat un articol recapitulativ al acelor elemente din integrarea cu e-Factura care ar putea cauza probleme utilizatorilor si le-am explicat detaliat in articolul 7 motive pentru a folosi e-Factura cu SmartBill

In plus fata de aceasta integrare atat de importanta, au fost lansate o serie de functionalitati pe SmartBill Conta, cum ar fi Inregistrarea Declaratiilor Vamale de Import, Un nou raport si prelucrari in masa pentru tranzactii sau facturi sau Gestionarea operatiunilor legate de colaboratori si a impozitelor aferente.

Am continuat proiecte care se bucura de aprecierea celor ce ne urmaresc

Prima mea afacere si Pastila de contabilitate (cea din urma in colaborare cu Delia Mircea de la contzilla.ro) sunt doua dintre proiectele de continut video de lunga durata marca SmartBill, proiecte ce constau in discutii live cu invitati specializati in diverse arii de interes pentru antreprenori si contabili. Printre temele tratate in 2022 s-au numarat growthhacking ca strategie de vanzare, statutul refugiatilor pe teritoriul Romaniei, implicatiile remote work, fondurile nerambursabile, Start-up Nation, declaratia unica, infiintarea de firme si calculul de dividende in 2023, microintreprinderile in 2023, inchiderea exercitiului financiar 2022 si multe altele.

Ne-am facut prieteni noi

La SmartBill, credem cu tarie ca doar impreuna putem construi asa cum ne dorim sa o facem: in mod sustenabil, eficient, stabil si mai ales, care sa ii ajute in mod real pe antreprenorii romani. Astfel, 2022 este si anul in care ne-am unit eforturile cu cei de la BaseLinker, dar si cel in care ne-am facut cuibusor din talent si resurse la Stup (virtual si fizic, in Bucuresti) – proiect de educatie antreprenoriala la a carui dezvoltare am participat activ, alaturi de cei de la Banca Transilvania.

Ne-am bucurat de ce avem

Oamenii care spun povestea SmartBill sunt extraordinari si din cand in cand ii aducem aici, sub luminile metaforice ale reflectoarelor din online, sa ii cunoasteti si voi. Seria povestilor oamenilor din spatele SmartBill continua cu Smartbilland si testimoniale video incarcate de duiosie.

Suntem mereu in cautare de colegi noi pe Cariere SmartBill, iar in anul 2023 speram sa ne marim echipa!

Am implinit 15 ani ☺

Pe data de 13 aprilie 2022, SmartBill a implinit 15 ani de zambete, dedicare, profesionalism, interes, munca si bucurii, pe care i-am sarbatorit cu 15 surprize timp de 15 zile pentru cei ce ne sunt alaturi. #primii15ani impreuna au fost cu adevarat magici.

Am facut bine

Echipa SmartBill a participat si anul acesta la Maratonul din Sibiu organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, reusind astfel sa atragem fonduri pentru cauze importante pentru comunitatea orasului. In plus, am facut miscare si ne-am distrat in echipa. 

Am depasit pragul de 75000 clienti

Si pentru toate acestea va multumim in primul rand voua, celor care ne urmariti indeaproape, celor care ne sunteti alaturi in aceasta calatorie inca de la inceput sau ne-ati descoperit pe parcurs, celor care credeti in noi, in munca noastra, in seriozitatea care ne defineste orice proiect pe care il initiem, in oamenii care ne reprezinta. Va multumim, pentru ca fara voi, noi nu am putea fi.

La multi ani! Sa avem un 2023 mai bland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *